We all have a piece in our hearts that belongs to cartoons

rebecca sahlin bexury cartoon shirts forever 21 cartoon forever 21 forever 21 tecknat

 

Haha så glad jag är! Jag älskar verkligen sånna här kläder, dom sprider glädje 😉 Hade redan på mig en tröja som jag köpte dagen innan och så hittar jag DET HÄR, en hel avdelning med bara cartoons, snacka om att jag dog lite. Jag har haft sån jävla bloggtorska efter london, är inte så jätte pepp längre (igen) men jag brukar få sånna perioder, så jag kommer väl tillbaka med kontinuerlig uppdatering ;p Just nu kollar jag och Jesper resor till sommaren, vi vill bort och bara ligga vid poolen och stranden hela dagarna och bara inte göra någonting. Just nu verkar det som att det blir Albanien, nu tänker ni säkert VA?? Jag hade ingen aning om att dom har sådana semesterorter tills min kompis berättade att hon ska dit i sommar för någon vecka sedan men ja, det finns det. Så himla spännande, vet inte någon som har åkt dit för att åka på solsemester så det gör det hela lite roligare.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>