BIG BEN

bigben10 - Kopiabigben bigben1 bigben2 bigben3k bigben4 bigben5 bigben6 bigben7 bigben8 - Kopia bigben9 - Kopia

Sådär ja, nu är man hemma igen tråkigt nog! Jag har haft en underbar shopping semester 😀 Vi gjorde väl det man brukar göra i London, kolla big ben och london eye, festa och shoppa! Köpte hela outfiten på Forever 21, påtal om outfiten så måste jag bara berätta om byxorna jag har på mig, dom luktar möglig fisk. Jag tog på mig dom och tyckte att det luktade lite konstigt men struntade i det och sedan när vi gick ut förstod jag efter ett tagg att det var mina byxor som luktade så illa. Så himla pinsamt, förstår inte vad dom är gjorda av?

Till en annan grej, det sjukaste hände mig! Jag och Jennie skulle träffa en gammal kompis från högstadiet så vi fixar oss och går ner i lobbyn. Jennie var tvungen att gå på toa så jag sätter mig ner och väntar tills hon är klar. Sedan går vi för att möta upp Elin och hennes kompis. Efter det åt vi på en liten restaurang och gick sedan vidare till en pubb och sedan en till. Elin säger att hon måste ta ett kort och det får mig att komma på, vart fan är min kamera? Jennie skriker spring spring!!! Så jag springer först till pubben och sedan till restaurangen men ingen kamera. Så jag går tillbaka och säger att jag inte hittade den och då säger elin och hennes kompis att dom inte hade sett någon kamera så jag hade ingen när vi sågs och Jennie säger att hon är helt säker på att jag tog med den så vi kommer på att jag måste ha glömt den i lobbyn. Jag springer till hotellet och frågar om dom har fått in någon kamera och dom svara nej.. Dom frågar mig om jag är helt säker på om jag glömde den där och för att dom ska ta mig seriöst så säger jag ja. Då frågar han mig vilken tid jag glömde den och jag svarar runt 7. Då säger han att han kan kolla övervakningskamerorna. Efter några minuter av tystnad frågar jag om dom har sett något och då säger han JAett par har snott din kamera!!! Problemet var att han hade inte sett dom innan och kamerorna på ovanvåningen funkade inte att kolla på så han visste inte hur han skulle få tag på dom mer än att han visste hur dom såg ut. han bad mig komma tillbaka efter en timme så jag gick till pubben och kom tillbaka senare. Då hade han hittat min kamera! 😀 Åh jag blev så jävla glad! Han hade alltså gått och knackat på vartenda dörr tills han hittade personen som hade snott den och gissa om han hade skämts 😉 Tur att han hittade den annars hade dom ringt polisen och grejer haha!

Sno aldrig något i London, dom har kameror överallt 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>