with flowers in my hair

modeblogg 2014 plastblommor i håret ny modeblogg 2014 rebecca sahlin bexury vit byxdress primark vit byxdress

 

Så kul jag har här i London 😀 !! vi har shoppat som galningar och festade även igår! Vad tycker ni om mitt lila läppstift? Jag var lite osäker på det för det sticker ju ut men jennie peppade mig att använda det och det kostade bara 30 spänn på en sminkbutik som hette kiko dit måste ni gå om ni ska till london, ligger på oxford street). Jag var för första gången på primark och det var ju helt galet! Sjukt billigt och sjukt mycket kläder = heaven! Jag köpte byxdressen där som jag har på mig på bilderna. Jag gick ut i den och senare på kvällen var det någon som spillde asmycket på mig så den är helt gul på benen :( hoppas verkligen att det går bort! Tyvärr har jag inte tatt så mycket bilder för det har regnat ute så har knappt vågat ta fram kameran. Jag hoppas att det inte regnar imorgon för då ska vi in och kolla på big ben och lite sånt :)

Puss!!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>