iphone skal

details1 details IMG_6340

 

Vad tycker ni om mitt nya iphone skal? I love it! Det är bara ett problem, jag köpte fel skal haha! Detta skalet är till en iphone 5 men jag har en 4s, så korkat 😉 så fick låna Jespers när jag tog kort och gav det sedan till Jespers syrra så det kommer till användning, hoppas jag 😉

Imorgon åker jag med bussen till london, den tar 7 timmar, boring! Men jag kan iaf sova i den eftersom att det är över natten så det är bra! Fan vad roligt det ska bli och det ska bli riktigt roligt att träffa Jennie min barndomsvän som jag knappt träffar längre eftersom att vi bor på olika håll, YEY! 😀 Fan vad vi ska shoppa! och festa 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>