Black n white

ny bra modeblogg 2014 ny modeblogg 2014 den bästa modebloggen bexury modetips på blogg rebecca sahlin årets nykomling 2014 modeblogg

Älskar mina nya byxor, jesper älskar dom inte haha! Han tyckte dom var skitfula och sa att jag inte fick ha på mig dom när jag skulle kolla på hans match, inte schysst 😉 aja jag har faktiskt sagt till honom någon gång också så nu är det väl jämnt? Byxorna är från forever 21, skinnjackan från H&M och tröjan kommer jag inte ihåg vad affären hette.

Som jag har berättat innan så åker jag till London nästa vecka men det jag inte visste var att jag är ledig hela veckan, tjohooo! Så imorgon är sista jobbdagen (jobbar bara måndag till torsdag) och sedan är jag ledig ända tills måndagen den 3 mars. I helgen kommer jespers mamma och pappa så det ska bli jätteroligt, älskar när det kommer folk och hälsar på 😀 Alla mina kompisar och familj är välkomna såklart!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla ett avsnitt av den superspännande serien pretty little liars, jag tror dom kommer få reda på vem som är A idag! Såååå spännande 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>