bloggvärlden är tillbaka!

Jag började blogga år 2010 då jag vann en resa med massa kända bloggare till Gran Canaria (var även med i en serie) och jag var helt inne i bloggandet. Jag bloggade väldigt flitigt i ca 2-3 år med flera inlägg om dagen samtidigt som jag läste massa andra bloggar ibland flera gånger om dagen. Jag var en riktigt blogg-nörd 😉 Men helt plötsligt blev jag så himla mätt på det men jag vet inte om det bara var jag för det kändes som att ingen läste bloggar längre?! 2013 kändes enligt mig som ett dött blogg-år, det kan vara för att jag själv bara var trött på det, jag vet inte. Men nu helt plötsligt så är allt tillbaks igen, så himla roligt!!! Jag började blgoga när jag kom till belgien, alltså typ 4 månader sedan och då hade jag i princip slutat att läsa bloggar och bloggade ingenting själv. Idag läser jag Kenza, Foki (favoriterna), carolineroxy, fanny lyckman, lisaplace, gossips och isabelles typ. Nu har jag även börjat läsa dessies när hon har fått barn, kan inte riktigt låta bli 😉 Men det är så himla roligt att det är tillbaka! Bloggarna slår rekord efter rekord så det måste ju bara bli större och större? Eller vad tror ni?

Jag och en av barnen som jag jobbar med gjorde lite choklad, det blev supergott :)

choklad3 choklad choklad1 choklad2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>