I DON´T NEED TO SHAKE MY ASS FOR U CUZ I´VE GOT A BRAIN

ÅRETS NYKOMLING I BLOGGVÄRLDEN 2014 ÅRETS NYKOMLING 2014 NY MODEBLOGG 2014 REBECCA SAHLINBEXURYMODEBLOGG 2014BEXURY

 

Nu bär det iväg till Jespers match, wiiie! Så himla spännande, dom ligger ju etta och möter tvåan. Jag är så taggad 😀 Vad tycker ni om min outfit förresten? Byxorna sitter verkligen som en smäck och är från bikbok, tror bara dom kostade 300 dessutom? Skorna är från Nelly och resten forever 21 😉 Fan vad jag är shoppingsugen nu!!! Jag har inte shoppat på aslänge (tre veckor!!!) för att jag och Jennie ska till London om två veckor, fyfan vad roligt det kommer att bli och vi ska shoppa upp alla pengar vi har haha! DET BÄSTA SOM FINNS!

Här är länk till stream http://sporza.be/cm/sporza/videozone/2.25811 och klicka på sasja – Hasselt för att komma till matchen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>