number one

jesper johnson handboll belgien

 

Duktig pojkvän man har alltså :) Dem har nu legat på första platsen i snart tre veckor, superduktiga!! Dem har endast fyra matcher kvar och på lördag är det en viktig match på hemmaplan och den sänds på TV i Belgien. Man kan nog streama den på internet också men som vanligt har Jesper inte kollat upp vart än! 😉

Kommer inte ihåg om jag har skrivit detta innan men nästa år ändras reglerna (nästa termin) och då slås Blegien, Holland och Luxemburg ihop till en liga (första ligan) och Jesper och hans lag har redan en plats i den nya ligan, hur coolt? Så kommer den ligan han är i nu vara andra ligan nästa år. Det kommer bli riktigt hård konkurrens men dom kommer nog klara sig bra tror jag!

KRAM!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>