regn, sjuk och skurit upp rumpan

rebecca sahlin

 

Jaa, rubriken säger väl det mesta? Jag har bloggat dåligt senaste veckorna för att det har regnat så himla mycket så har aldrig kunnat gå ut och fota :( jag ska försöka ta mer outfitbilder till helgen när jag kommer hem, regnar det så får jag väl ha paraply!

Just nu är jag väldigt förkyld och trött, sov två timmar mitt på dagen men är ändå trött. Kan också vara för att jag har tatt vaccin idag och då kanske ni undrar varför jag har gjort det!? Jag trillade på rumpan på en glasbit i lördags och skar upp ett hack i rumpan. Det var en jävla massa blod men jag förstod inte hur illa det var så gick inte till doktorn förrän igår (måndag) och då sa de att jag hade behövt sy det egentligen men det hade börjat läka så nu var det försent. Jag fick iaf såret ihop tejpat. Dock är det jävligt dyrt att gå till doktorn här, blir  ruinerad! Igår betalade jag 34, idag 30 och 10 för vaccinet och på fredag ska jag dit igen och då kostar det 30.. fyfan va tråkiga pengar alltså! Jaja pengar är inte allt här i livet.

På bilderna är mina favoritskor som jag använder konstant nu, älskar dom!! Självklart är dom från forever 21 😉 Godnatt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>