You came into my crazy world like a surprise

IMG_6056 bloggeeen bloggennn IMG_6045

 

Lite bilder från i Lördags när vi drog ut. Alla blev typ fulla haha, fattar inte hur vi kunde bli de? Eller jo sara typ klunkade jäger så henne förstår jag men inte oss andra xD Jesper som inte ens skulle med var också full?! Han satt typ inne på sitt rum halva kvällen och sen ber jag honom följa oss till bussen så att han kan ta kort och sen när vi frågar om han kan ta kameran med hem igen så säger han ”men jag ska med ut!” Jaha? ”och glaset du har i handen då?” ”äsch det slänger jag” haha, va fan liksom? Han måste suttit inne på sitt rum och smygsupit ju 😉 Aja det blev en helt crazy natt och på lördag svirar vi om igen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>