i fell in love, and i fell hard

IMG_5914 IMG_6023 bloggen bnloggen1

 

Här är outfiten från i Lördags när jag var ute med några kompisar och Jesper :) Tyvärr är det dålig kvalite för jag fick ta bilderna inomhus med lampa och då måste jag höja ison vilket gör att dom blir väldigt brusiga :( Jag tycker att min outfit var mycket snyggare vanligt än vad den ser ut här. Får väl ta om dessa bilderna utomhus någon gång.

Idag har jag åkt tillbaka till Bryssel för att jobba till torsdag och sedan bär det av hem till Antwerpen igen och på lördag så kommer vi vara typ 10 tjejer hemma hos mig och förfesta för att sedan dra ut i Antwerpen. Alla är tjejer och jag har träffat de på aupairträff här i Bryssel. Vi kommer äta och förfesta hos mig, sedan dra ut och efter det kommer alla att sova hos mig haha. Det kommer bli SÅ trångt. Vi har två sängar, två soffor och sedan paxade Sara och Emelie badkaret HAHA! 😀 Resten får ta med sig madrasser eller sova på golvet hehe.. Dock tycker jag liiiite synd om Jesper som kommer få stå ut med allt det här, men så är det när man drar med sig sin flickvän till Belgien antar jag 😉

Jag har lite bilder från i lördags som jag kommer lägga upp lite senare och jag kommer även skriva lite om hur kvällen var :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>