The perfect skirts

bloggen bloggen2kopia bloggen3 bloggen4

Hejsan! Var på stan idag med mina kompisar och hade absolut inte planerat att köpa något men….. så gick vi in på Zara och jag hittde de här två prinsessorna som snällt fick följa med mig hem. Jag har redan en svart men tycker att dom är så himla fina så det fick blir en vit och en rosa också 😉 Dock tycker jag att det är lite svårt att matcha de. En stickad tröja är ju såklart snyggt till men tänkte ha den rosa på lördag när jag ska festa och har inte riktigt kommit på någon bra matchning. Hmm, får väl prova mig fram i en timme när jag kommer hem som vanligt haha!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “The perfect skirts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>