Landet för länge sedan

landet

Jag och Jesper har börjat med ett maraton med filmen landet för länge sedan. Den har väl dom flesta sett som är i min ålder? Hade helt glömt bort den filmen och så en dag så kom jag och tänka på den och sedan fixade jesper 4 filmer. Vet inte hur många det finns? Är det 6 eller nått kanske? Nu har vi sett en med den lilla vasstanden och den kommer jag inte ihåg över huvud taget. Det är så himla roligt när dom sjunger det är så extremt falskt och det är ju inget man tänkte på som liten haha. Men det är charmigt tycker jag :)

Imorgon ska jag in till stan (bryssel) och träffa två kompisar som jag har träffat på aupairträffen. Vi har lite ärenden att göra och sedan ska vi fika, mysigt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>