RAW!?

bexurys nya blogg rebecca sahlin kvinnlig modeblogg 2014 BLOGGEN9 bloggen2 rebecca sahlin blogg bexury

 

Är sååå utråkad just nu! Vågar knappt skriva detta men liggger fortfarande i sängen, även jesper. Vi har kollar handbollsmatcher konstant och jag har fixat bilder och kollat moderskeppet. Kl är ju för fan halv sju, hahaha! Tur att man ska iväg och jobba imon så att man får något vettigt gjort 😉 Håller iaf på mig at lära mig en del på moderskeppet men jag skulle verkligen vilja lära mig det här med RAW,, Fattar absolut ingenintg om det. Är det ett annat program i photoshop? Eller finns det redan i photoshop? Hur ställer jag in kameran till att ta raw-bilder? Ja ingenting fattar jag.. Men det finns en jäkla massa kurser i RAW som jag vill kunna så måste lista ut dethär på något sätt. Tips någon?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>