is it ok to be in love with two…

..jackets?

 kläderkläder2kläder1

Vilka jävla kap jag har gjort! Kan inte förstå det själv haha 😉 Den första jackan köpte jag på new looks rea för 20 euro vilket inte är någonting! och den andra köpte jag på forever 21 rea för 15 euro, också jävligt billigt! Och dom kommer användas rejält kan jag lova. ”vinterjackan” använder jag redan 24/7 så slipper jag använda min feta klumpiga dunjacka men västen får nog snällt hänga i garderoben tills graderna stiger lite grann 😉 Påtal om grader så är det faktiskt mer skillnad på vädret här än vad jag trodde. Jag trodde att det skulle skilja typ 2 grader men ibland är det ju 10 grader varmare än i Sverige  och om man jämför med typ Östersund kan det skilja 20 grader, helt sjukt! Giller Belgiens väder mer :)

På fredag ska jag köpa tommorowland biljetter! Dom släpps för oss som bor i Boom då och kostar 145 euro, nicenicenice!! Hoppas bara att jag får en 😀 annars blir jag ledsen i ögat!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>