Gratis nätdejting

glada_350x350 (1)

Hur bra är inte nätdejting egentligen? Har faktiskt tänkt på det innan, när man går ut skolan är det inte längre lika lätt att hitta nya personer i ens liv, det har jag märkt själv. Vissa skäms för att nätdejta men egentligen så borde man inte det, jag vet hur många som helst som är medlemmar på dejtingsajter och helt ärligt tror jag att nästan alla har varit det som har gått ut skolan. Det är ju ett skitbra sätt att hitta nya människor. Själv har jag aldrig varit medlem på en dejtingsajt eftersom att jag och Jesper har varit tillsammans i snart 4,5 år (oj vad länge 😀 !!!!!) men vi träffades faktiskt på nätet… på bilddagboken HAHA! Det var ingen dejtingsajt men det var ändå på internet. Hade aldrig träffat honom innan och så kommenterade han min bild ”söt”, hur gulligt? <3 Tänk om internet inte hade funnits, då hade jag aldrig träffat Jesper! *just sayin*

GLADAPANNKAKAN.SE

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>