Mirror mirror on the wall….

MIRROR  ny svensk modeblogg 2014modeblogg 2014

Var ju bara tvungen att fota lite på sminkbordet hehe! Dock har jag kommit på att jag inte har någon passande stol. Jag har bara höga stolar till köksbordet så då når jag knappt ner till bordet så får väl önska mig det när jag fyller år 😉 Fyller nämligen år om mindre än en månad. Helgen innan min födelsedag kommer jag och alla aupairtjejer dra ut i Antwerpen och sova över hos mig efteråt eftersom att alla andra bor i bryssel. Kommer bli sååå ku(och trångt)l! Och helgen efter min födelsedag ska jag till London med min barndomsvän Jennie, då ska de shoppas söndeeeer!!! 😀

Kommer fler bilder på min outfit lite senare :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>