Jag har världens bästa pojkvän <3

sminkbork 2sminkbord  prinsess sminkbord

 

WOW!!! Kolla mitt nya sminkbord? Jag ÄLSKAR det så himla mycket 😀 Har velat ha ett sminkbord i många många år, men viklen tjej vill inte ha det? hihi! Min älskade pojkvän köpte det till mig i julklapp och jag skrek så glad jag blev haha! Vi hade tyvärr inte tid att sätta upp det eftersom att vi skulle åka till Sverige dagen efter och nu när jag kom hem från jobbet så hade han satt upp det åt mig och städat hela lägenheten. Jag kan inte önska mig en bättre pojkvän <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>