Baka baka liten kaka

baka kaka

Jag och barnen har bakat cupcakes. Det var första gången jag bakade och första gången jag smakade faktiskt och gud vad gott det var :) Om ni undrar vad det är för barn jag tar hand om så är det två tjejer, en som är 7 och en som är 10.

Jag kom nyss hem från en aupair träff i Svenska kyrkan i bryssel, riktigt roligt faktiskt :) det var typ 10-15 tjejer och på lördag ska vi till antwerpen och shoppa, yeeey! Nu blir nog Jesper glad för nu slipper han sitta utanför forever 21 och glo i två timmar hehe 😉 Godnatt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>