work until your idols become your rivals

färgglada tights new fashion blog 2014 ny modeblogg 2014 bexurys blogg

 

Jag typ dööör av rubriken. Har aldrig läst något som tilltalade mig så mycket som den meningen. Den fick mig att vilja nå toppen, inte bara nöja mig med det lilla. Häftigt att en sådan liten text kan ge en så mycket. Den kommer jag defentift ha kvar i huvudet hela livet, såvida jag inte bli senil. 😉 Försöker komma på något annat att skriva om men det är fan tomt i skallen haha.. Tänker vad har jag gjort de senaste dagarna? humm.. ingenting verkar det som… Jaja då får detta räcka denna gången :)

 

Och ja jag råkade skriva fel på rivals, jävla skit.. haha! Orkar inte gå in och göra om det så det får vara så!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>