Favvodrycken

IMG_4548 cola

Favoritdrycken just nu ääääärr….. Coca cola zero :) På bilderna är det inte just zero men blev så nöjd med dom bilderna så det fick bli på dom istället eftersom att zero inte fanns just den gången. ända sedan jag har växt upp har mamma sagt till mig att inte dricka dom utan socker för att det är sämre, hellre vanligt socker än en massa konstigheter i och det har hon alldeles rätt i! Men… problemet är att nu när jag går på diet så kan jag typ bara dricka vatten och det suger ju, så lite då och då blir det en cola zero (okej typ ett glas om dagen). Man kan väl säga att jag har ett till nyråslöfte som råkade komma just vid nyår också haha, det är att sluta dricka redbull. Skiten är ju jättefarlig, människor dör?! Och detta drack jag typ varje dag sen jag började dieten, livsfarligt! Så nu blir det bara cola zero för jag kan inte sluta med allt :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>