THE FEELING OF NEW WHITE CONVERSE

spotlife modeblogg modeblogg spotlife 2014 modeblogg 2014 ny modeblogg 2014 blogg om mode 2014 1 känd blogg om mode 2014              

Fan jag försov mig imorse, fast det var mobilens fel! Jag och Jesper skulle mötas upp i Bryssel men min mobil ringde aldrig så jag vaknade upp samma tid som jag skulle möta honom där. Det största problemet är att han inte har något numemr eller internet så jag kunde inte ringa och säga till honom. Jag blev så jävla stressad och hann inte sminka mig, jag som såg fram emot det haha :( så fick bli osminkad på bilderna. Hade det iaf jätte trevligt och vi åt buffé på pizza hut och satt och pratade så länge så vi knappt hann göra något annat sedan, mysigt! Älskar min fina pöjk :)
Har äntligen fått min kamera idag, så jag har lite gamla bilder att visa också. För er som har missat så jobbar jag nu som aupair i Bryssel och kommer vara hemma fredag-måndag så det är därför jag mötte upp Jesper nu, klarar mig inte jätte länge utan honom direkt hihi 😉 Okejokej, jag är ingen mes som inte kan åka på semseter några veckor utan honom men det är klart att man saknar varandra. Jag var ju på Malta förra året i två månader utan Jesper, jag storlipade när jag kom tillbaks. LOL!!! Haha det måste sett så roligt ut!
Nog om det, nu ska jag sova!

Tröja från Gina, Byxor från New Look, Brills från Belgien

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>