Nyårslöfte

Verkligen alla har ju nyårslöften och vissa har ju inte lite löften heller. Jag har i princip aldrig haft något löfte vad jag kommer ihåg mer än kanske någon gång i högstadiet kom man på något för att alla andra gjorde det så man hade något att berätta om haha 😉 Men just detta året så har jag ändå två grejer jag tänkt att jag ska göra. Så man kan ju kalla det nyårslöfte om man vill men egentligen är det bara så att jag kom på det just vid årsskiftet så det är inte bara för att det är nyår som jag har kommit på det. Men iaf, jag ska börja powerwalka två gånger i veckan och nu kanske ni undrar varför just powerwalka? Jo för ca tre år sedan började jag gå till gymmet och sprang då ca 1 mil två gånger i veckan i ett år och jag hatade det, men var så peppad på att bli fit så jag fortsatte men en gång sa det bara stopp. Efter det slutade jag helt och efter det hatar jag att springa mer än någonsin haha och det är ju kalorier jag vill bränna. Så nu har jag bestämt mig för att börja powerwalka istället. Mitt andra mål är att vara ännu striktare med maten och kaloriintagen, mer regelbundna måltider men med färre kalorier. Nu har jag bara ätit 2-3 gånger om dagen vilket är för lite och alla rekommenderar att äta 5 gånger om dagen så nu ska jag iaf försöka öka det till 3-4 måltider om dagen.

Så detta tycker jag är något som var riktigt bra för mig och inte heller för svårt att klara 😀 Lycka till med era nyårslöften allihopa och kämpa hårt!

inte använda IMG_3453

Ska självklart fortsätta med min vanliga träning också som jag gör 1-2 gånger i veckan där Jesper är min personliga tränare haha, asjobbigt! Han har riktigt bra övningar som kör slut på en. Understa bilden är mina nya redskap jag använder hemma 😉 Sen får vi inte glömma bort voltige heller som jag tränar om jag har skjuts 1-2 gånger i veckan!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>