Mysgia dagar

platåskor 2014  buffalos 2014platå

 

Asså min uppdateriong har ju vart usel!! För det första så har jag ju velt prioriterat familj och vänner men huvudskälet är ju att jag glömde min kamera i Belgien så jag har bara haft en vanlig kompaktkamera att använda vilket suger jämnfört med en systemkamera. jag som hade planerat att ta såååå mycket bilder så blev det istället typ inga :( haha jag suger….  Har iaf shoppat en del på rean nu, dock hittade jag ett par nya favoritjeans från BikBok som jag har på mig här som inte var på rean men dom kostade bara 300kr och sitter som en smäck 😀 Hur coola är inte skorna då? Herregud jag dör haha! Jag har även beställt hem dom vita skorna som jag visade upp i bloggen härom veckan som är från Nelly, var bara tvungen!

Jag har haft en jättetrevlig jul med familj och vänner och på julafton drog jag ut med min gamla kompis jennie som jag inte träffat på minst två år, så konstigt att gå från att umgås 24/7 i skolan i tre år till att inte ses på 2 år för att hon flyttade till Oslo. Jag var sjukt bakis dagen efter så på annandagen fick jag tyvärr stanna hemma :( haha surt… I julklapp fick jag converse, premunation på svensk tidning,pengar och mycket mer.. Riktigt nöjd över mina julklappar 😀 Av mamma fick jag dessutom en kurs på tre månader på modeskeppet vilket är en hemsida där man kan gå olika videokurser så att man lär sig photoshop och sin kamera bättre. Hur smart av henne? Hade inte en tanke på det ens, blev riktigt glad 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>