Dagar från helvetet

IMG_3586 IMG_3573 IMG_3580

Bilder från julafton

Helvete vad det krånglade för oss att komma hem. Det var typ värsta dagarna i mitt liv haha, eller iaf på topp 5. Det hela började i Söndags efter Jespers match så körde hans lagkompis oss till stationen och vi var där fem timmar innan och hade inte ett skit att göra. Jag glömde först och främst min kamera i hans bil så jag har ingen kamera just nu och han kan inte ta ut den från bilen för att han är i Frankrike så jag är rädd att kameran kommer få fuktskador och gå sönder. Iaf så skulle vi checka in kl 22:30 och det gör vi men när vi visar biljetterna så säger dom att bussen är överbokad och jag och jesper finns inte med i ”registret” så dom försöker lösa det och till sist säger dom att vi ska ta bussen till hannover för att sedan ta bussen därifrån till Hamburg som vi egentligen skulle till. Vi får lite på dom och går till bussen och det är totalt kaos, alla bussar är typ överbokade så då fick vi inte åka till hannover heller. Jag springer då till den bussen som vi egentligen skulle tatt men han bara skriker på tyska och vägrar kolla på min biljett för att jag inte hade hans bussnummer från incheckningen. Det går typ en timmme och bussarna har inte gått än för att det är sådan kaos. Till sist får vi en plats på Hannover bussen men då har vi kommit på att om vi tar den bussen så kommer vi att missa de andra två bussarna vi ska med och det var inget dom sa till oss. Så vi får tacka nej till att följa med och till sist går alla bussar och där står vi själva kvar. Vi går in till killarna som vi checkade in hos och säger till dom att dom m¨åste lösa det. Vi får en biljett en dag senare samma tid men biljetten går bara till köpenhamn loch vi får inte tillbaks pengarna så att vi kan köpa nya biljetter för att komma ända hem. Men vi får tacka ja till det eftersom att vi inte hade något annat. Klockan blir mycket och vi kan inte längre komma hem för bussarna och tågen har redan gått. Vi säger till att dom måste fixa något åt oss och till sist fixar dom ett hotell som dom betalar helt själva för att företaget kan inte betala något sånt. Vi kommer till hotellet och det är riktigt jävla skabbigt med fimpar på golvet. Jag fick panik eftersom att jag har fobi att ligga på äckliga lakan så efter en timme av panik så kommer jag på att lägga min jacka på sängen och sedan ha Jespers som täcke.Min mamma ringer swebus och frågar hur vi ska göra och efter många om och men så säger dom att vi får ta det billigaste alternativet hem så fort vi kan. Vi hittar då tåg som går kl 06:30 men vi kan inte boka och det står inte om det finns några platser kvar så vi kan alltså fastna vartsom helst om vi tar detta. Men vi bestämmer oss för att chansa och får sova i tre timmar innan vi går upp. Anledningen till att vi gör detta är för att vi kommer missa halva julafton men det viktigaste, att vi skulle missa att träffa Jespers föräldrar för att dom åker till Thailand och Jesper skulle passa hunden. Vi tar tåget halv sju på morgonen och man kan bara boka till hamburg så det var en riktig jävla chansning. Men som tur är så finns biljetter från hamburg till köpenhamn (om vi skulle fastna där kan ju våra föräldrar iaf hämta oss, dock erbjöd dom sig att hämta oss om vi fastnade i hamburg också) och när vi kommer till pugaaren (stavning?) så tar vi båten över och när vi ska åka iväg från båten går tågjävlet sönder och vi får vänta 1,5 timme på ett nytt tåg som gjorde att vi kom hem 2 timmar senare än vad vi kunde ha gjort. Men det fanns iaf biljetter hem från köpenhamn också så vi är hemma kl 23:00 i Halmstad och hann äta julbord med jespers familj kl halvtolv på kvällen och hade sedan julklappsutdelning. Så jag har haft riktigt jobbiga dagar och jag förstår inte hur vi kan ha haft sån jävla otur!!! Vi hade dessutom bokat bussresa hem den 20 november så vi var i riktigt god tid.

Aja jag hade en jättetrevlig jul iallfall 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>