fuck this, im flying to hogwarts

blogg blogg1 feathers outfit 2013 feathers outfit fashion blogg 2013 fashion blogg 2014 lets fly away

bloggen

Hallååå, nu är det bara 4 dagar tills vi tar bussen hem till Sverige 😀 men fan va dryg resan kommer bli, den tar 18 jävla timmar… hjääälp!!! Men det ska bli såååå mysigt att fira jul med familjen och äta god mat med tända ljus och julmusik :) Hinner tyvärr inte skriva mer nu för vi ska iväg till en kompis nu, vi visste inte att han fyllde år förrän bara någon timme sen så då fick vi lite panik och ångest så sprang in till centrum och köpte en parfym till honom. Tänk vad hemskt att komma dit och inte ens säga grattis? haha det hade ju varit så sjukt pinsamt. Och sen dessutom inte ens ha med sig en liten blomma eller något… Aja tur att vi fick reda på det genom älskade fejjan till slut 😉 herreguf vad hade man gjort utan facebook för att komma ihåg alla födelesedagar?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>