Nyttig kyckling curry med stekt potatis

nyttig kyckling curry gryta

 

En nyttig kyckling curry gryta med stekt potatis till, yummy :)

Ingridienser:
Potatis 200 gram 220 kcal
4% grädde 50 gram 40 kcal
kyckling 120 gram 145 kcal
Currykrydda (egen mängd)
Olja 0,5 matsked 45 kcal

Gör såhär:
Skiva upp potatisen i klyftor och börja stek den i hälften av oljan på mellan värme. Skiva upp kycklingen och börja stek i resten av oljan. Potatisen kommer att ta lång tid och därför kan du inte ha på hög värme för då blir de brända, när de nästan är klara ska du börja steka på hög värme för att få färg. Samtidigt som du gör det så ska du steka kycklingen som du vill ha den och sedan häll över grädden och krydda med curry. Ju starkare ju mer curry 😉

Superenkelt och endast 460 kcal 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>