MEOW

hur matchar man till keps keps modeblogg modeblogg på spotlife modeblogg spotlife ny modeblogg 2013 ny modeblogg 2014 modebloggen spotlife

Godkväll! Matchen igår gick riktigt bra, eftersom att dom vann 😉 FAN va gött!! Dom mötte laget som dom låg på samma poäng som och om dom hade förlorat hade dom haft svårt att komma bland dom fyra bästa i finalen men nu ser det riktigt ljust ut. Alla matcher har gjorts för denna säsongen och dom ligger nu trea. Om ni undrar varför dom måste vara bland de fyra bästa är det för att nästa år kommer Belgien, Holland och Luxenburg gå ihop till en kupp (nu är bara belgien en kupp). Då måste man komma bland de fyra bästa för att vara med i den bästa kuppen nästa år, så det är ju viktigt annars blir det nog inget extraår för Jesper. 😉 Idag sov vi till ett och låg i sängen till fyra hahaha… Detta är inte bra alltså. Men vi var iaf uppe till tre igår så de e lite ok. Vi låg och spelade castle clash i sängen i tre timmar, det är ett spel på mobilen som vi har blivit heeeelt beroende av 😛 så himla töntigt men vi kan inte sluta.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “MEOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>