Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass pink lipstick.

kkkkkkk kkkkkk fashion h&m blog fashion HM fashion h&m 2013 fashion blog fashion h

 

Sådär ja… Har kommit på nu att jag inte ska fota i direkt solljus för då blir jag helt kritvit i fejjan, haha det stör mig så mycket!!! Även om jag är brun så ser jag helt vit ut. Så nu har jag lärt mig det, ska bara försöka utföra det bra ockå vilket inte är lika lätt. Ikväll ska jag på en av Jespers viktigaste matcher :) Så nu ska jag äta och sen fixa mig. Påtal om rubriken, älskar den! Jag använder alltid rosa läppstift, vad jag än har på mig så rubriken passade mig riktigt bra 😉

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass pink lipstick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>