Water park

20131212-202717.jpg

20131212-202706.jpg

Idag åkte vi lite impulsivt till en vattenparken som vi hittade när vi sökte på Google. Vi hade tur för den var rätt så nära faktiskt, tog bara en timme och en kvart och det låg i Bryssel. Vi vaknade kvart över elva och var iväg kvart i tolv, fråga mig inte hur jag som är världens segaste tjej kunde bli klar så snabbt haha 😉 vattenparken var iaf riktigt rolig, nog den bästa jag vart på. De hade jätteroliga vattenrutchkanor, man kunde bada utomhus i varmt vatten, en avdelning som ändrades hela tiden från lugnt till vågig till stormig (med spöregn) och sånt. Sen hade dom en typ spaavdelning med solarium, bastu tre bubbelpoler och isbad. Haft den bästa dagen på länge som ni kanske kan förstå 😉 åkte självklart vattenrutschkanorna typ 100 gånger, jag verkligen ÄLSKAR SÅNT!!!! Hihi

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>