Mobil och instagram bilder från senaste

IMG_3204 IMG_3304 IMG_3171 instagram insta

 

1. Jag och Jesper var i Bryssel och där fanns den här mega Zara butiken. Är dock inte stort fan av zara men självklart går jag in och tar en titt iaf. 2. Var och shoppade i Antwerpen och letade efter en nyårsklänning. På bilden är jag inne på forever 21. Jag testade 14 stcken och hittade till sist en fin som jag köpte 😀 3. Bild från Jespers match när dom stod uppställda. 4, 5 och 6 är bara egobilder 😉 7. var på ett shopping centrum med Eline och hennes pojkvän. Jag sov hos dom när jesper var i cypern eftersom att jag hatar att sova ensam. 8. ny väst 9. yolo eller nått

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>