Dancing in my head

outfit 2013skosko3sko2

Det verkar som att jag fick jobbet 😀 hon smsade mig igår och frågade om jag kunde jobba imon igen, tjoho! Då blir det väl att köpa en bil nästa vecka 😉 Det var dock synd att jag skulle jobba idag för idag kom Jespers föräldrar och morfar och dom åker igen på måndag. Jesper spelar även match mot cypern men tror att matchen går på TV så ska fråga på pubben om dom kan sätta på den kanalen. Eftersom att dom alltid visar fotboll där så kan väl handboll vara lite omväxling. Så kan jag kolla lite samtidigt också hihi. Dock är Jesper inte säker på om den går på TV, men troligtvis gör den det. Roligt att han inte har någon koll hahaha! Väldigt ledsen att jag missar den dock :(

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>