I´m gonna leave the world behind and have a real good time

grafitio2 graffiti
Har lite bråttom så hinner inte skriva så mycket. Jag Jesper och ett annat par som vi lärt känna här ska in till cuty och käka lite god mat :) Själv  har jag min fast dag idag så jag har bara ätit två clementiner och ska käka någon god sallad ikväll istället. Dock är jag riktigt jävla hungrig nu haha, men ska man bli smal så.. lol 😉 Råkade faktiskt synda igår när vi var hos våra kompisar så skulle dom beställa pizza så jag beställde en kyckling rulle, det är inte bra men jag får se det att det är bättre än pizza iaf. Det är ok att inte kunna hålla sig från gottesakerna ibland! 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>