shine bright like a diamond

skor silvriga skor
H
ej mina nya älsklingar <3 Självklart är dom från forever 21 som allt annat! 😉 Jag behövde verkligen ett par nya skor. Med mina gamla så går ena foten alltid åt sidan varje gång jag sätter ner foten, så himla obehagligt. Jag jobbade ju på en pubb igår vilket gick bra men det enda problemet är att jag inte kan ta mig hem från jobbet eftersom att jag komemr sluta vid 2 tiden på natten och då går varken bussar eller tåg. Så om jag får jobbet så måste jag kolla hur mycket jag tjänar och räkna ut hur mycket det blir och om jag har råd med en bil, för det är den enda lösningen jag kan komma på :( Får köpa nån söt liten skrotbil och sen skrota den om ett år eller två isåfall 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>