Forever 21

forever fot 00065945-02 - Kopia
Å
h neeej eller åh joooo.. Vet inte om jag ska gilla det eller inte. Forever 21 har en hemsida på nätet där man kan shoppa också. I princip alla mina kläder som jag köper här i Belgien är från forever 21 och nu kan jag även shoppa deras kldäder på internet. Jag måste verkligen hålla tassarna borta från deras hemsida annars är jag körd haha 😉 Jag fullkomligt älskar deras kläder och dom har riktigt bra priser. Butiken i Antwerpen är dessutom helt sjuuuukt stor, den har TRE (!!!!!!!!!!!!) mega våningar med kläder. När jag shoppar där inne tar det alltid minst två timmar för mig i endast deras butik, dom har allt. Tyvärr har dom inte ens en tredjedel på internet som dom har i butiken. Men jag gillade verkligen dessa tre outfits och hade lätt kunnat använda en av klänningarna på nyår, får se hur jag gör 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>