Gick ner 0.8 kg på 1,5 timme

blogg outfit ko koko profil outfit instagram kundvagn närbild
I
dag har jag min fastdag så än så länge har jag inte ätit någonting idag för idag tänkte jag äta en rejäl middag istället. Det konstiga är att jag inte ens är hungrig? Men hungern har väl stängts av. Imorse så var jag ute och sprang intervaller 45 sek kuta och 2 min gå. Jag dog! Efter det så hade jag black out när jag skulle göra lite övningar efteråt så till slut bad jag Jesper att hjälpa mig så han tog platsen som personlig tränare haha 😉 Det ångrade jag sen kan jag säg.. Fyfan, jag bad honom komma på fem övningar men jag var inte klar förrän 40 minuter senare och det var övningar jag aldrig gjort innan men som var helt sjukt jobbiga. Tex stå och hoppa som ett kors med tyngder i händerna i 45 sek x 4, wäääh!
Innan jag börade springa så vägde jag mig och sen vägde jag mig efteråt igen och då hade jag gått ner 0.8kg haha sjukt!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>