Let me live my fantasy

blogg blogg2 blogg3 blogg4 blogg5 blogg6 blogg9 blogg7 blogg8 blogg10
H
EHE jag har lyckats!! Jag tycker att bilderna är 100 gånger bättre nu när jag lärt mig sakerna jag skrev i förra inlägget. Skärpan är ju så himla mycket bättre och förr när jag tog bilderna blev alltid hälften suddiga om jag inte använde blixt och idag använde jag inte blixt en enda gång, bilderna blir sååå mycket bättre utan blixt! Så vad tycks? 😉

Nu är klockan sex och Jesper har sovit en timme sen han kom hem, han har varit på begravning för hans tränare som har gått bort, riktigt sorgligt! r.i.p!
Nu ska jag gå och pussa på honom tills han vaknar så att vi kan åka in till Antwerpen och kolla på bio <3

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Let me live my fantasy

  1. Snygga bilder! Tycker mest om den svartvita med foten upp och man ser att du ler. Snyggt med dimman bakom dig som ger ett mystiskt intryck sen fick du ett djupet i bilden genom vägen bakom dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>