Enkel nyttig middag

IMG_3043 IMG_3045

 

En väldigt enkel och nyttig middag. Kokt potatis med stekt lax och lite sallad.
I laxen är det 228 kcal per 200 gram vilket en bit väger ungefär. Salladen räknade jag faktiskt inte för at det var så lite men skulle gissa på 20-30 kcal. Till det åt jag 1,5 potatis och en potatis är ca 90 kcal. Här får du en enkel och god middag för bara 345 kcal. Tänk på att det är nyttigare med ugnsstekt lax än stekt eftersom att man inte behöver någon olja då och det är även mycket godare men jag har ingen ugn så kunde inte göra det. Om du lägger den i ugnen istället så rekommenderar jag att hälla citron över, salta och peppra och sedan lägga den i folia och in med den i ugnen :)

Uppdatering: Ett tips till förresten 😉 Om skinnet fortfarande är på så låt det vara på hela tiden, det åker inte med när du äter fisken men det gör att det blir mycket saftigare och MYCKET godare, jesper lärde mig det när vi gjorde denna laxen och det var den godaste jag ätit!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Enkel nyttig middag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>