We´re going to the fair

ki9 k

Haha jag är så glad ^__^k2 k3 k4 k5 k6 k7 k8

 

Bara jag som älskar att spela sånt här? När man går utanför så kollar man in och allt bara blinkar, har olika färger och skriker ”kom hiiiiiit och spela!!!!” jag kan bara inte stå emot haha! Och sen när man väl börjar kan man ju fan inte sluta heller, livsfarlig skit 😉 Detta gjorde jag igår kväll men idag var jag och kollade på Jespers borta match och efteråt åkte vi till ett pitaställe och åt med några spelare, tränare och så vidare.. Det var riktigt trevligt! Har en liten rolig grej att berätta imorgon om Jesper, så kolla in då 😀 Nu sitter jag och jesper och dricker i lägenheten, haha det händer inte så ofta så när man väl gör det får man ta i rejält. Snart är jag för full för att sitta här och skriva så måste dra nu 😉 Pussssss

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>