Jag vill nå mitt mål!

IMG_3138 IMG_3140 IMG_3104 IMG_3105

Idag börjar det strikta livet 😉 Kommer att äta ca 1500 kcal om dagen och ha två fastdagar i veckan, så jag fortsätter emd 5:2 dieten men känner att jag måste bli bättre övriga dagar också. Kommer dock inte vara så strikt att jag inte får äta mer än 1500 kcal om dagen så om det blir 1700 är det också okej men absolut inte mer än 2000. Dock kommer jag fortfarande vara likta strikt på dietdagarna med 500 kcal om dagen. Har även även ÄNTLIGEN hittat ett gym med bra pris, egentligen för bra pris för att vara sant haha. Gymmet kostar 15 euro i månaden vilket är ca 130kr vilket är extremt billigt och där kommer jag köra på fettförbränning med styrka i slutet för voltigens skull. Har hört att intervaller ska vara sjukt bra. Kuta i 1 minut och sedan vila 2 minuter och sedan repetera 10 gånger så sammanlagt blir det 30 minuter. Får dock börja lite lugnt eftersom att jag inte tränat kondition på ett tag så kanske börjar med 20 minuter. Ser ni på bilderna förresten? Köpte dessa byxorna för bara 2 veckor sedan och de satt väldigt tight och nu kan jag dra ut dem typ 3 cm. 5:2 dieten verkar fungera 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>