5:2 middag

5:2 middag IMG_1682 IMG_1690

Idag har jag min fast-dag och jag säger bara en sak, gå inte och handla dagen du fastar!!! Jag var jättehungrig när jag gick till affären för att jag inte fick äta något och jag skulle bara köpa kyckling till maten men det blev lite mer än så haha! Jag köpte glass och stod och glodde på massa mat som belgien har som inte Sverige har och jag blev så himla sugen, stod där i typ tio minuter och degglade. Som tur var kunde jag stå emot men jag kunde inte stå emot glassen som jag har suktat efter i några dagar men klarat av att låta bli att köpa. Dock kommer jag inte äta den idag, är stenhård med att jag inte får äta för mycket på fastadagarna men jag tänkte ”jag kan äta den imorgon” vilket jag inte borde göra men jag kommer inte kunna hålla mig när den står i frysen och skriker efter mig 😉

Jaja idag började jag med att äta bananpankakan som jag har lagt upp recept på, sedan 2 passionsfrukt vilket innehåller ca 20 kcal per frukt. Efter det åt jag en minisallad med gurka och cocktailtomater. Till middag åt jag Blomkålsris med kyckling och currysås.

Ingridienser:
Kyckling 150 gram 155kcal
Blomkål 170 gram 42kcal
1 vitklöksklyfta
4% grädde 50ml 40kcal
Använde mig av en kalorisnål yoghurt 20kcal
Currykrydda
Salt

Såhär gör du:
Stek kycklingen, sätt på vatten på högsta värme. Riv blomkålen på rivgärn så det blir som risbitar. Blanda ihop grädden, yoghurten, currykryddan, salt och vitlöksklyftan och rör ihop till en sås. Häll i blomkålen i kokande vattnet när kycklingen är färdigstekt och låt koka i 15 sek. Häl sedan vitkålen i ett durkslag och låt vattnet rinna av. Sedan är det klart :) Glöm inte att krydda!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>