Fan också!!!

k IMG_2964k IMG_2976k IMG_2980k IMG_3008k

 

Helvete, har glömt min systemis laddare hemma i SVERIGE!!! Jag har knappt använt kameran på ett halvår eller mer och den behöver typ aldrig laddas och nu när jag ville börja blogga igen så DÖR den och jag har ingen laddare… Det här sög ju lite haha!!!

Imorse satte vi klockan på 11 (haha ja jag var tvungen att sätta klockan för att gå upp 11) för att vi hade lite ärenden att göra och fem minuter efter att jag har gått upp ringer Dirk mig och frågar om jag vill jobba i en floristbutik idag, kul!! Så några ärenden blev det inte men jobb i en belgisk blomsterbutik blev det och hon undrade även om jag kunde jobba imorgon också så jag ska dit kl 9 tjohoo!! Det är faktiskt rätt så annorlunda från i sverige, de har annan stil på allt dom gör, man ser ju likheterna självklart men ändå är det inte samma så ska försöka anpassa mig till vad dom kör på.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>