Nya kläder från forever 21

IMG_1566k IMG_1567k IMG_1576k IMG_1576k2 IMG_1584k IMG_1607 IMG_1613 IMG_1625

 

Älskar mina nya tights från forever 21!!! Allt är dock från forever 21 haha men tightsen är mina nya favoriter men tjocktröjan är riktigt skön, dock kan det bli lite kyligt om jag bara har den och det blåser ute eftersom att axlarna är öppna. Bilderna är tagna på vår balkong, vågar knappt röra räcket för att det är så vingligt haha, det borde verkligen bytas, hade inte förvånat mig om det går sönder om jag sätter mig på det 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>