Latest on instagram

Namnlöst-2

1. Hade precis shoppat så var ju tvungen att testa allt! 2. La upp en bild på mig och min bästis, saknar henne så mycket! Hon är i Australien och lever livet och jag är i Belgien. 3. Jag cyklade till IKEA förra veckan i LINNE för att det var 22 grader varmt här, behövde lite svensk feeling så åt potatismos där och köpte svensk mat i deras svenska matbutik. 4. Jag och jesper satt och väntade på att vår ”lärare” skulle komma och öppna för oss. Vi blev bjudna på middag och lite flamländska plugg. 5. Jag och jag 😉 6. Hittade en bild på Jesper som är tre år gammal, gud vad liten han ser ut och så himla söt!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>