Jag vill börja om från början!

Yes här har ni min nya blogg 😀 Jag har inte bloggat på några månader för att jag tappade intresset men nu har det kommit tillbaks och jag är väldigt taggad igen!! Så för att göra allt lite roligare har jag bytt bloggportal (självklart inget fel på mondoblog, ville bara göra något nytt), flyttat till belgien, börjat på voltige här, börjat på 5:2 dieten och slösat lite mer pengar på kläder än vanligt 😉 försöker även hitta ett gym här men när jag väl har hittat ett gym så e de för dyrt, för långt och en gång blev jag utskälld för att jag hade en vattenflaska med mig så det gymmet blev det inte heller!

Jag kommer iaf att blogga om allt möjligt här tex vad jag äter när jag har mina fastdagar på 5:2 dieten och om den funkar, outfits jag har på mig och hur det är att bo i belgien.

 

Namnlöst-1

Headern är bara tillfällig, jag kommer att byta snart!

IMG_2912

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>